U bevindt zich hier: GASTENBOEK


Gastenboek


Dag,
Koken is een vak, Animeren is een kunst en met de juiste smaakmakende ingredienten hebben we of maken we van uw evenement een onvergetelijke dag.

Bedankt voor je bericht Kom gerust nog eens een kijkje nemen op www.pretoprecept.nl Want de tijd veranderd elke keer dus wie weet hebben we volgende maand wel weer nieuwe activiteiten ontwikkeld.

Met steltenlopersgroet wens ik u nog een Pret-tige dag

Leo de pretkok

Bericht 1-10 van 46.
24-04-2013 21:26

De lifters

Beste Leo, We zijn weer helemaal veilig aangekomen in Ede! Nogmaals ontzettend bedankt voor je lift, we hebben genoten van het ritje én de Oranjebitter. Toen je ons afzette op de liftersplaats, stopte er binnen een seconde een auto. En jawel: het was een blauwe! Je had helemaal gelijk met je besteltactiek. Ontzettend bedankt nogmaals! Succes met alles en wie weet treffen we elkaar nog eens langs de weg! Groetjes van de lifters die je zondag meenam


 


****************


Beste Lifters


Wat is mijn levensmoto vroegen jullie me: ja vieren wat er te vieren valt en kleur brengen aan het leven. Leuk jullie te ontmoeten na een wedstrijdje van Ede naar Parijs, ben jaloers. Ik heb de luxe om jullie een plekje te bieden in mijn pretbus.. Jullie entausiast van mijn verhalen ik entausiast van jullie actie tot kijk en super dank voor berichtje!! Als je maar een bordje bij je hebt en bestellen is het mooiste wat er is veel succes met de studie en de break, gezondheid gewenst Proost..Leo

30-01-2013 19:31

Lenny

Hallo Willempje! Je gaat 't vast heel druk krijgen dit jaar :-) Er is 30 april een wedstrijd voor living statues in Tegelen, daar doe ik ook aan mee. Mocht je interesse hebben, dan stuur ik je wat info. groetjes en tot ziens, ergens dit jaar!


 


*****************************


 


Hallo Collega,


Dank voor attente berichtje, eerste klusjes voor ons Willempje komen binnen.. dus laat ik het laatste Wilhelmina pepermuntje maar rollen want nu op de laatste Koninginnedag zal het zover zijn Koning Willempje wordt gekroont en het eerste echte borstbeeld "Willempje" is al klaar! Man o man wat zullen we schenken Pils of toch een oranjebittertje..


Kom tot zien Koninginnedag Apeldoorn in het Oranjepark. Doe jij de groeten daar in Tegelen.

24-11-2012 21:21

Steyn

( Wouw )

Beste Sint&Pieten, De Rasenberg sint middag was weer heel gezellig. Veel gelachen! En lekker die slagroom met pepernoot :) niet door vertellen aan Sint Nicolaas hoor. Het was toppie!! Bedankt Steyn en zijn papa en mama


 


------------------------------


 


Hallo Pappa en Mamma van Steyn en Steyn zelf, hier Piet Leonardo achter de computer ja Sint stuurt me al twaalf jaar naar Rasenberg en elk jaar weer wat Nieuws. Het was niet de bedoeling dat ik aan iedereen het geheim van Sinterklaas zou vertellen! Stond er zelf versteld van.. Dank voor de mooie woorden en wie weet tot kijk weer ergens in het Land.. Wel met z'n alle jullie schoenen poetsen voordat je de schoen zet afgesproken.


groet Piet Leonardo ook namens acrobaten Piet en natuurlijk Sint Nicolaas

16-06-2012 22:16

voorbijganger

( Valkenburg )

Hallo Willempje je nieuwste act op NK Living Statues te valkenburg is erg in de smaak gevallen bij de kinderen om je ouderwetse Wilhelmina Pepermunt bij ons, om je oranje bitter wat een warm en uniek kleurrijk pak veel succes en mooi uitgebeeld Willempje met letterlijk de kroon boven zijn hoofd succes en we treffen elkaar we komen zeker naar wk living statues te Arnhem zondag 30 september hopenlijk ben jij er dan ook.


 


*******************


 


Hier het gezicht achter Willempje,


na veel geknutsel een lopend nieuw pepermuntje met de kroon waarmee ik de koningin kan kronen


erg leuk om in Valkenburg te spelen met mijn act Willempje ode aan Wilm en via deze wegspeciale dank aan de makers Toon, Naud en


 


beste voorbijganger tot kijk weet niet wie je bent maar laat gerust weer een berichtje achter of in mijn gastenboekje bij de act of hier


 


groet Leo

11-01-2012 22:31

Frank de Vent

( Schaijk )

Hallo Leo, Mooi voor elkaar deze site, ziet er kei mooi uit. Groeten Frank


***************************


He Frank is even geleden maar leuk dat je mijn site bezocht ja gaat goed tot snel maar weer eens


Leo

10-12-2011 15:40

Manders Keukens

( Schaijk )

Dag Leo, Hartelijk Bedankt voor de ludieke ontvangst van onze gasten tijdens de opening van onze keuken showroom. Het was een groot succes en heel toepasselijk jij als kok! Wij en onze gasten hebben er enorm van genoten! Groetjes; Manders Keukens Schaijk


 


*********************


Familie Manders,


Graag gedaan een Uniek recept als Mini-kok met beide benen op de bank. Al uw gasten welkom heten met naam en toenaam alsof ik uw gasten al jaren kende van Familie tot interieur verzorgster van monteur tot frontjesleverancier. Ik heb genoten van uw Klus, een nieuw logo een megapand vol met tegels en keukens in werelddorp Schaijk. Fijn gedanst als Kok op Stelten.


Jullie hebben het mooi voor elkaar tot ziens. Leo Dirks full time Pretkok.

30-11-2011 15:23

Beatrix College

( Tilburg )

Wij hebben op zaterdag 19 november 2011 Pret op recept mogen ontvangen op het Beatrix College in Tilburg. Hartstikke leuk hoe de ontvangst van onze gasten door jullie werd verzorgd. Tot een volgende keer!!


*******************************


 


Graag gedaan en dank voor bericht!!


Zien doen en beleven op jullie opleidingenmarkt,


met diverse beroepen de ontvangst dit keer niet op stelten gezet maar als Mini-Proffessor, Mini bouwvakker en Doktter de Korte toch hoge ogen gescoord graag tot volgende gelegenheid.


 


Aat namens Pret op Recept


 

11-11-2011 12:19

Willie Kerkhof

( Nijmegen )

Leo zorgt er al meerdere jaren voor dat aankomende studenten van de Radboud Universiteit zich meer dan welkom voelen op de voorlichtingsdagen die wij organiseren. Als hoogleraar op stelten, maar ook als minikok zorgt hij ervoor dat mensen op een ludieke manier welkom geheten worden en zich niet hoeven te vervelen. Leo werkt zelfstandig, inventief en origineel. Een hele fijne samenwerking!


*******************


Directeur,


Dank voor bericht zo op deze mooie dag 11-11-11 , met veel Pret sta ik op jullie zaterdag ochtenden vol ornaat jullie bezoekers te verblijden en de wachtrij in de Refter weet ik voor te zijn als pretkok hou ik de rij kort.


graag tot kijk weer, denk graag mee over je wensen om een passende invulling te geven.

20-06-2011 19:57

saskia

( Tilburg )

Ha Leo! Dat zag er leuk uit, gister op Mundial! Hopelijk heb jij/jullie ook genoten ondanks die (kleverige??) regen..! Thanks ook voor de 'zoete zoen' haha! Groeten thuis aan Christa en een knuffel voor Lieve, Saskia (+Rik)


-----------------


 


Feest van herkenning en ja lekker snoepen van die sweet chefs, de suiker kwam niet zo hoog de pan uit maar we hebben er meer dan van genoten fijn publiek vele culturen maar iedereen kent suikerspin en ieder had medelijden met ons plakkerige koks...maar alles is nu na een weekje Oerol al weer schoon tot kijk weer.. werd Rik niet jaloers op die zoete zoen??

04-05-2011 12:53

Maria Weeren

( Vijverhof/ Berg en Dal )

23 maart opening restaurant "de Heerlijkheid", Vijverhof een geweldige dag, mede dankzij de inzet van de pretkok, ontvangst op stelten, proosten bij de openingshandeling, serveren van hapjes als minikok. De troubadour en de tafelgoochelaar zijn we nog lang niet vergeten. Leo bedankt voor het meedenken en de uitvoering. Namens ZZG zorg Groep Jannet & Maria Berg en Dal


-----------------------


Dank voor mooie bericht dames,


 


Veel blije gezichten, alle complimenten gingen naar de Kok, Leuk dat jullie ook de locale TV erbij betrokken hadden kreeg via via al weer te horen dat ik op de TV te zien was op Stelten. Grappig wat een krantenartikel uit de Gelderlander kan opleveren. Met plezier hebben wij de klus geklaard.


Ik ga de foto's doorsturen aan mijn collega's dank!


 


Wie weet tot een volgende gelegenheid Pretkok Leo