Workshop van Chapaties tot Sushi

 

Sushi is lekker en populair. Veel mensen zouden graag zelf sushi leren maken, maar hoe doe je dat? Pretkok Leo verstaat de kunst van het sushi-rollen. Maak kennis met zijn speciale sushi-workshop! Een professionele cursus voor ieder evenement. Het enige wat u zelf nog hoeft te organiseren is de locatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles op rolletje loopt. In een tijdsbestek van ongeveer anderhalf uur krijgen uw gasten de basishandelingen van het sushi-rollen onder de knie. En wat is er mooier om vol trots alle creaties zelf te maken en te presenteren, te bewonderen en te proeven. En doordat iedereen op hetzelfde niveau start, ontstaat er in de groep meteen saamhorigheid.

 

Pret op Recept zorgt voor alle benodigdheden: verse ingrediënten, het speciale Japanse keukengerei en de ergonomische sushi-tafels. Het enige wat we aan u vragen is de datum en een geschikte ruimte, waar eventueel ook nog geborreld kan worden. Aanvulling met soep en dessert is natuurlijk mogelijk.

 

De kunst van sushi bereiden is één van onze interactieve kookcursussen. Heeft u interesse in een workshop met andere gerechten/ingrediënten (van zelf pasta maken tot samen soepjes koken), informeer vooral naar de mogelijkheden!

 

 

Naar kookcircus overzicht