Sinterklaas / Het Verlanglijstje

 

In diverse steden stonden de Pieten en Sinterklaas klaar om naast de lokale pieten de intocht spectaculair te laten verlopen. Met éénwiel-pieten, stelten-pieten, acrobaat-pieten, jongleer-pieten en ook een piet op springstelten wordt het iedere keer weer een groot feest. Hoe groot mag de groep pieten zijn? ... We horen het graag! Op aanvraag kan overal voor gezorgd worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan strooigoed als ook de stoel van Sinterklaas.

 

Maatwerk Voorprogramma Sinterklaas

Pret op Recept kan voor u zeer uiteenlopende voorstellingen verzorgen om de kinderen en ook de ouders te vermaken.

Wat dacht u van bijvoorbeeld een:
Jongleer-voorstelling
Goochelaars-voorstelling
Clowns-voorstelling

Activiteiten die ook tot de mogelijkheid behoren zijn:
- Pepernoten bakken onder leiding van de KookPiet (van 20 - 200 kinderen)
- Muziekinstrumentjes maken met de kinderen en daarna samen optreden voor Sinterklaas
- Een parcours van Hollandse spelletjes begeleid door Zwarte Pieten
- Circus-workshops begeleid door Circus-Pieten
- Chocolade letters versieren

Een unieke Sinterklaasvoorstelling is toch wel “Het Verlanglijstje”. Een voorstelling gespeeld door Leo & Marco, een samenwerking tussen Pret op Recept en Circus Klomp. Een interactieve circus-theatervoorstelling over Sinterklaasavond, waarbij het publiek steeds mee kan bepalen hoe het verhaal verder gaat. Het publiek is op visite in de slaapkamer van jonge Marco, wat een rommeltje is het daar.
Zou Marco de kamer niet eerst moeten opruimen voordat hij zijn schoen zet? Na een zeer onrustige nacht waarin van alles gebeurt, gaat Marco samen met Piet Leonardo de kadootjes uitpakken. Dit leidt tot de meest verrassende situaties, waarbij allerlei circusfratsen uitgehaald worden. Hopelijk krijgt Marco vuurwerk in de schoen. Wat zouden de kinderen wensen?

Wij hebben bijzonder contact met Sinterklaas en willen graag voor u naar Spanje bellen of Sinterklaas nog beschikbaar is. Wie het eerst komt, die het eerst ...

Naar maatwerk overzicht